Om os

Garlageret har eksisteret i over 30 år på det samme sted.

Vi elsker garn og glade kunder. Vi har et bredt udvalg af garn fra forskellige leverandører.

Banner
 
 

For at foretage et køb hos os, skal du igennem 5 trin
1. Find den eller de varer du ønsker, og læg dem i indkøbskurven. Gå herefter til kassen.
2. Indtast dine personlige oplysninger.
3. Vælg forsendelses-/betalingsmåde.
4. Godkend vores handelsbetingelser og persondatapolitik.
5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden, og godkend købet.

 

Bestilling
På www.garnlageret-aarhus.dk kan du kun bestille varer via vores webshop. Hvis du har spørgsmål til varer, som ikke er
på siden, er du velkommen til at kontakte os, enten på telefonen 8619 6034 eller på mail [email protected]
Det er kun muligt at se tidligere ordrer ved login på webshoppen. Det kan du kun gøre, hvis du har oprettet dig som kunde. Hvis du ikke har oprettet dig som kunde og ønsker at modtage en kopi
af din ordrebekræftelse, kan du sende en mail til [email protected]

Pris og betaling
I Garnlageret Århus har du mulighed for at betale med Dankort, Visa/Dankort, Mastercard, Maestro og Paypal. Alle priser hos Garnlageret Århus - på web-adressen er inkl. moms, men ekskl. porto/fragt.
Porto og fragt (det vil sige leveringsgebyret) er 60,00 kr. med Postnord og 39,- kr med GLS i Danmark.
Gældende til udlandet: Betaling finder sted ud fra Postnords gældende rater.

 

Reklamation

Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra Garnlageret Århus, skal påberåbes inden 2 måneder efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Dersom du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til Garnlageret Århus. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Garnlageret Århus har stillet dig i udsigt. Du kan som forbruger vælge om varen skal repareres eller byttes. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for Garnlageret Århus.


Fortrydelsesret
Garnlageret Århus yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal Garnlageret Århus underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du fik varen i hænde. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget, dette er også gældende for den emballage og infoskilte der er på varen. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Du kan fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen, ved at overdrage varen til postvæsenet, eller ved at returnere varen på den angivne adresse.

Kontakt

Når du sender os en mail, bestræber vi os på at besvare den indenfor 3 timer i vores åbningstid, - sender du den udenfor åbningstiden, svarer vi så hurtigt som muligt efter åbningstid.