Nussemus

På lager
SKU
nussemus
0,00  DKK

Alle kan have brug for lidt strikket kærlighed. Projekt nussemus er et netop søsat projekt hvor flittige hænder strikker små, søde, uldne mus til børn, der har brug for en lille ven i en svær tid.

I samarbejde med lokale garnbutikker over hele landet har Filcolana og strikdesigner Annette Danielsen søsat et hyggeligt lille projekt, hvor der skal strikkes små mus.

Lige nu har vi en stor bunke garn, en opskrift på de sødeste, små mus, men vi har brug for hænder, der har lyst til at få garnet på pindene og strikke mus til glæde for børn.
Konceptet er kort og godt:
- Du henter 2 nøgler garn og opskriften til nussemusen i en af de mange garnbutikker, der er med i projektet.
- Du strikker musen og returnerer den til butikken.
- Vi fordeler musene til børn der godt kunne bruge en lille nussemus.

Indtil nu er der lavet aftaler med:
Krisecentre i Århus, København og Herning.
Foreningen Savn, der støtter børn af indsatte.
Røde Kors har flere projekter, hvor nussemusene vil vække glæde, heriblandt blandt børn der søger asyl i Danmark.
Vi har valgt nogle steder, hvor vi tænker der er børn, der kunne bruge en Nussemus.

Strikkere der selv har garn i overskud, er selvfølgelig velkomne til at strikke af det. Opskriften til nussemusen finder du derfor også her på Filcolanas hjemmeside: http://filcolana.dk/da/node/1140

Filcolana sponserer garn, Annette Danielsen har designet Nussemusen og de lokale garnforretninger hjælper til med uddeling af garn og indsamling af mus. Og du som strikker, kan hjælpe med at strikke musene.

Når du bestiller noget andet, kan du få medsendt opskrift og garn til mus. Du skal dog selv betale for at få sendt den/de færdige mus tilbage til os, så de kan blive fordelt til børn der trænger. :-)