Handelsbetingelser

Garnlageret Aarhus
Rosenkrantzgade 31
DK-8000 Århus C
Telefon: +45 8619 6034
E-mail: garnlageret@gmail.com
CVR: 31 10 99 06

Salgs- og leveringsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Garnlageret Århus. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Garnlageret Århus.

Leveringstidspunkt og transport

Levering af varer anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Bestilling sendes enten med Postnord eller GLS, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og Garnlageret Århus. Dette betyder at varene sendes indenfor 48 timer efter modtaget betaling. Levering på købers adresse i Danmark, vil derfor normalt ske indenfor 5 hverdage med Postnord. Hvis du vælger levering med GLS til nærmeste pakkeshop kan du forvente levering fra dag til dag, hvis du bestiller inden kl 12.00 på hverdage. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges.

Risikoen for varerne

Risikoen for varer bestilt på hjemmesiden overgår til dig som køber når fortrydelsesretten efter 14 dage fra modtagelsen er udløbet. Er varen blevet beskadiget eller forringet, efter at du har fået den i hænde, bevarer du din fortrydelsesret, hvis beskadigelsen eller forringelsen ikke skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra din side.

Husk at gemme original emballagen, da varen ved evt. reklamation eller skader skal returneres i original emballage.

Reklamation

Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra Garnlageret Århus, skal påberåbes inden 2 måneder efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Dersom du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til Garnlageret Århus. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Garnlageret Århus har stillet dig i udsigt. Du kan som forbruger vælge om varen skal repareres eller byttes. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for Garnlageret Århus.

Fortrydelsesret

Garnlageret Århus yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal Garnlageret Århus underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du fik varen i hænde. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget, dette er også gældende for den emballage og infoskilte der er på varen. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Du kan fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen, ved at overdrage varen til postvæsenet, eller ved at returnere varen på den angivne adresse.

Oplysningspligt

Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk eller engelsk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt at tilgå kontrakten efterfølgende via vores website. Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til: garnlageret@gmail.com.

Pris og betaling

I Garnlageret Århus har du mulighed for at betale med Dankort. Du kan også vælge at få fakturaen via paypal. Alle priser hos Garnlageret Århus - på web-adressen er inkl. moms, men ekskl. porto/fragt. Porto og fragt (det vil sige leveringsgebyret) er for tiden 60,00 kr. ved levering med Postnord til hjemadressen i Danmark, eller 39,- kr for levering med GLS til nærmeste pakkeshop i Danmark.
Gældende til udlandet: Betaling finder sted ud fra Post Danmark's gældende rater.